Jak widać, przyszedł i czas na mnie. Trochę się cykam ;3;

Tak, wszystko ze mną w porządku, prosz pani.
Jestem Natalia (<-- klik) i nie lubię swojego imienia. Mam 14 lat - no dobra, prawie tyle - oczywiście zamiast wyglądać na swój wiek, bardziej przypominam małe dziecko z podstawówki, ou. Może przez to, iż nie jestem specjalnie wysoka, ale za to mam kilka dobrych cech, które myślę, że mi to wynagradzają. Jestem bardzo szczera, uparta, troskliwa, wrażliwa, odważna i dobra ( to nie jest moja opinia, tylko znajomych xd ). Mam brata, z którym często się kłócę, jak to z rodzeństwem. Mam też 7 letniego psa myśliwskiego, choć nie gustuję w tego typu rasach. Uwielbiam owczarki australijskie, border collie, husky i jack russel terriery. Jeszcze bardziej kocham konie i jeżdzę konno od 1,5 roku, na Markusie i Dorado - dwóch słoneczkach, które sprawiają, że na mojej twarzy nieustannie gości uśmiech.
Jak zapewne dużo nastolatek, lubię jeść o3o
No i się wkurzam, jak ktoś weźmie coś mojego.

Mam swoje hobby?
Oczywiście, nawet dużo. Uwielbiam śpiewać, rysować, słuchać muzyki, trenować agility, jeździć konno, fotografować. Może kiedyś wam pokażę co potrafię, jeśli zechcecie c;
Tu macie taki tam rysuneczeg -> KLIK
Hm, odnośnie mojego "zdrowia", to jestem pechowcem. Od roku cierpię na migreny z aurą - nie będę się rozpisywać co to jest, od tego macie Google xD Kiedy dostaję "ataku", czuję się jak zdechła flądra i mama zabiera mnie ze szkoły. Cóż, takie życie.

Cometa jest moją pierwszą postacią na tym forum. Jak Was znalazłam? Otóż zupełnie przypadkiem trafiłam na stary adres (hm, no może nie przypadkiem - pokłony składam mojej koleżance o nicku Delete. Sorki, ale nie wiem jak się odmienia "Delete" XD) i zarejestrowałam się tutaj. Także jestem: Alleluja, Bóg zapłać i obym szybko stąd nie poszła! ;3

Ostatnio zmieniony przez Cometa dnia Pią Sie 15 2014, 11:53, w całości zmieniany 1 raz