Imię
Ren-Amer
Mów mi Królu
Rasa
Skrzydlata jaszczurka nie widać?
Smok latający ognisty po prostu Dragus umiem chodzić na tylnych łapach jak ludzie ale jestem potężniejszy mądrzejszy i przystojniejszy!
Więcej niż zębów w paszczy sam już nie pamiętam.
Około 500 mniej więcej
Dorosły
Orientacja
Wszystko byle by mnie wielbiło
Biseksualny
Ranga
Będę władcą całego wszechświata, a w szczególności twoim
Dorosły
Historia
Veni, vidi, vici. Albo może tak: wyklułem się, zmiażdżyłem i podbiłem! Taaak to jest too! Wyklułem się w sercu wulkanu, capiło tam niemiłosiernie więc wylazłem z niego i zacząłem świecić tymi paskudnymi niebieskimi łuskami. Byłem mały więc nie umiałem jeszcze latać. Zaszyłem się w lesie gdzie uczyłem się polować i ogólnie żyć na całego zaczynając od pożerania jaszczurek i jakiś gryzoni i robali. Moje posiłki rosły wraz ze mną króliki, borsuki, dziki, jelenie, żubry ludzie aż w końcu całe stada krów i wioski. Oczywiście wśród swoich jestem pośmiewiskiem, wybrykiem natury! Jaki normalny szanujący się porządny obywatel smoczej społeczności widział Ognistego o niebieskich łuskach. Zażywając comiesięcznej kąpieli w lawie świece jak psu jajca! No bo jak to wygląda niebieski jaszczur pływający sobie żabką w ognistej gęstej lawie. Kilku ognistych mnie wyławiało pewnego razu i kazało zbadać się na głowę. Bezczelni głupcy wzięli mnie za wodnego. MNIE! I dlatego pożałowali tego... wszyscy pożałowali, że się ze mnie naśmiewali i jeszcze cała reszta pożałuje albowiem niezmierzony jest gniew władcy wszechświata Renamera! Muahahahaa.... Ehem ehem (krztusi się) Musze ograniczyć palenie to niszczy płuca. Ale wracając do tego co najważniejsze (mała podpowiedź chodzi o mnie). Łaziłem po tym latałem po świecie, jadłem, kulturalnie udowadniałem swoje racje (obrywał lub odgryzał głowy), przyznawałem racje zmarłym (tym którym przed chwilą oderwał/odgryzł głowę), znów jadłem porywałem księżniczki, paliłem wioski. Uwielbiam jak po tym wieśniacy przychodzą wykrzykiwać moje imię i mnie wielbić rzucając jeszcze pochodniami i widłami na moją cześć. I tak dalej bez zmian nieraz zdarzy mi się pogadać z wilkami. (Im więcej wyznawców tym lepiej)
Charakter
Jak możecie się domyślić jestem bardzo miłym skromnym głoszącym pokój pieszczochem, który brzydzi się przemocą. Uwielbiam być w centrum uwagi i mieć masę wyzna... Przyjaciół bo przecież o przyjaźń tu chodzi albowiem wszyscy jesteśmy braćmi i siostrami. Jedni smakują lepiej inni zwiększają cholesterol i powodują, że tyję w bioderkach. No cóż nie mnie oceniać wszystkich i tak równo spali ogień.
Ekwipunek
Jestem goły i wesoły ha ha...
Parę kości na start
Coś więcej
Hmm... sprawię, że staniesz się nieśmiertelny w zamian za twoją dusze. Czytaj drobny druczek przy podpisywaniu cyrografu gdyż każda transakcja niewłaściwie przeczytana zagraża twojemu życiu bądź zdrowiu.
Atrybuty
Moim atrybutem jest to że jestem nie ma na świecie przystojniejszego, potężniejszego, mądrzejszego i skromniejszego gada ode mnie. Jestem wszechpotężny, wszechwiedzący i wszechobecny!
Siła